با زایران کاروان عشق

برچسپ ها: زایران ، عشق ، کاروان

Print Friendly and PDF

اهمیت و ثواب فراوان زیارت امام حسین علیه السلام با پای پیاده به چه علتی است؟

زیارت در واقع اظهار عشق عاشق به معشوق است و وجود مبارک امام حسن علیه السلام و امام حسین علیه السلام و سایر ائمه اطهار زمانی که به زیارت خانه خدا در مکه می رفتند علی رغم اینکه مرکب داشتند سوار نمی شدند و پیاده به راه می افتادند و این نشان از این داشت که ائمه اطهار می خواستند هم در مقابل معشوق شان اظهار تواضع و کوچکی کنند و هم در ره دوست رنج تحمل کردن نشان از اوج بندگی را دارد.

در ره منزل لیلی که خطرها است بجان

شرط اول قدم آن است که مجنون باشی

عقل می گوید رفاه و آسایش و عشق می گوید تحمل رنج و سختی برای رسیدن به معشوق و لذا می بینیم مردم بصره فاصله ۸۰۰ کیلومتری را برای رسیدن به کربلا طی می کنند و انبوه ترین جمعیت در عراق هم از بصره به سوی حرم سید الشهدا حرکت می کنند و مردم عراق و مردم ایران و سایر کشورها با چه عشقی این مسیر را طی می نمایند.

زائرینی که کیلومترها پیاده به زیارت اربعین سید الشهدا علیه السلام را با شور و شوق می آیند چه اجری در درگاه خداوند متعال دارند؟

مردم عزیز کشورمان و سایر شیعیان از کشورهای مختلف این مسیر را پیاده می آیند و بنده با زائرین در مسیر صحبت می کردم پیر زن و پیرمردهای ۸۰ ساله عصا بدست ۸۰۰ کیلومتر را راه آمده اند یا بچه های کوچک همراه پدر و مادرانشان گاهی راه می آیند و گاهی بر دوش والدین شان می نشینند و مسیر را به شوق دیدار معشوق می پیمایند جز این نیست که بگوییم امام حسین علیه السلام اکسیری است که دل ها را آب نموده و جذب خودش کرده است ، این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست.

در پیاده رفتن اجرو ثوابی است که برای هر گامی از قدم هایی که به سوی معبود و معشوق بر می دارند فقط خداوند می داند که ملائک چقدر حسنات برای آن می نویسند و چقدر سیئات از این زائرین زدوده می شود. این منظره ها را کفار نمی بینند اگر ببینند نیازی به کنفرانس و سخنرانی برای توجیه و ارشاد آنان نیست و آنچه را که عمل می گوید سخن توانایی بیان عمق آن را ندارد.

با توجه به تهدیدهای وهابیت علیه زائران اربعین حسینی، به چه علت حضور مردم در این اجتماع روزبه روز بیشتر می شود؟

با تمام تبلیغاتی که جریان وهابیت علیه جریان عشق دارند چون خودشان دل مرده اند می بینیم که این اجتماع عظیم در اربعین رخ می دهد و وهابیت باورشان نمی شود عشقی در دنیا باشد آنها خداوند را جسم می دانند که عشقی در آن نیست. وهابیون نسبت به امام حسین (علیه السلام) و سایر ائمه اطهار این علاقه را نیز شرک می دانند و برخلاف قرآن کریم که می فرمایند «قُلْ لا أَسْئَلُکُمْ عَلَیْهِ أَجْراً إِلاَّ الْمَوَدَّهَ فِی الْقُرْبى »؛ شورى (۴۲)، آیه ۲۳٫؛ «بگو من هیچ مزد و پاداشى بر رسالتم درخواست نمى کنم؛ جز دوست داشتن نزدیکانم (-(اهل بیتم )-)». ممکن است به آن ها بگویند ما اهل بیت را دوست داریم اما دوستی در عمل ثابت می شود. وهابیون بچه خودشان را می بوسند و آن محبت شرک نیست ولی عرض ارادات و محبت به سیدالشهدا را شرک می نامند.

با این همه تبلیغات و کتب و جزواتی که برای ضعیف کردن اعتقادات شیعه و قداست زدایی هایی که استکبار جهانی انجام می دهند می بینیم که رشد جریان تشیع در جهان هر روز بیشتر می شود و الحمد الله ما چشممان روشن است که این زائران اهل بیت عصمت و طهارت با سادگی و اخلاص کامل هیچ تهدیدی آنها را از این حرکت باز نمی دارد.

استکبار جهانی از طریق تروریست ها زائران امام حسین علیه السلام را می کشند و ولی این جریان روز به روز قوی تر می شود و رشد بیشتری دارد و باید برایشان عبرت باشد که یزد کشت برای اینکه از بین ببرد ولی خودش از بین رفت و امام حسین علیه السلام ماند و اینها هم می کشند که نام امام حسین علیه السلام نماند و خودشان از بین خواهند رفت و این نام جاودانه خواهند ماند و عشق می ماند و عاشق و معشوق.

 

اشتراک گذاری


مطالب مرتبط

مژده به زائران اربعین امام حسین علیه السلام

عبد اللّه ابن ابی یعفور می گوید: از امام صادق علیه السّلام شنیدم که به شخصی از دوستانش فرمودند:

مژده به زائران اربعین امام حسین علیه السلام

عبد اللّه ابن ابی یعفور می گوید: از امام صادق علیه السّلام شنیدم که به شخصی از دوستانش فرمودند:

رشی از رمان واره عشق هشتم

سال جدید هجری فرا رسید. دویست و سه سال از هجرت آخرین پیام آور وحی می گذشت. آفتابِ تیرماه می تابید و نور و آتش می پراکند. سرزمین خراسان، با آن بیابان ها، تپه ها، رمل ها و نمکزارش در زیر آفتاب خفته بود. کاخ حمید بن قحطبه در میان باغ بزرگی می درخشید.

عشق هایی که فقط به دلیل تنهاییست

افراد به علل مختلفی دیگر کسی را در اطراف خود ندارد. کسی نیست که حرف دل آنها را گوش کند و بعد از اتمام صحبت هایش با کلامی او را آرام کند. هجوم سایه تنهایی بر سر فرد باعث می شود تا با هر توانی دارد فرار کند. آنقدر بدود تا دست از سرش بردارد و از هر سویی طلب یاری می کند.

برشی از رمان واره عشق هشتم

سال جدید هجری فرا رسید. دویست و سه سال از هجرت آخرین پیام آور وحی می گذشت.

بانوی عشق و صبر

با مروری هرچند سطحی بر کمالات و ویژگی های حضرت زینب(س) این نکته رخ می نماید که تمام ویژگی های یک انسان کامل در شخصیت آن بانوی گرامی در حد و درجات عالی وجود داشته و البته هرکدام از ویژگی ها در صحنه ای از صحنه های زندگی حضرتش فرصت نمود یافته است.

سپهسالار عشق

زندگانی حضرت ابوالفضل(ع) دائرة المعارفی است که چگونه زیستن و آگاهانه رفتن را به ما می آموزد و فرصت دستیابی به مقام آدمیت را هموار می سازد.

تعالی عقل و عشق و عقیده در شخصیت حضرت زینب علیها السلام

آن جا که احساس و عاطفۀ صرف صحنه گردان حوادث می گردد، تعقل و تدبیر و ذکاوت و عافیت اندیشی به تناسب رخت برمی بندد؛ گویا احساسات و عواطف از آن رو مذموم نیست که واکنش های ابنای بشر در مقابل حوادث سهمگین، علی الاصول، مبتنی بر غلبه عواطف و احساسات است.

برشی از رمان واره عشق هشتم

سال جدید هجری فرا رسید. دویست و سه سال از هجرت آخرین پیام آور وحی می گذشت. آفتابِ تیرماه می تابید و نور و آتش می پراکند. سرزمین خراسان، با آن بیابان ها، تپه ها، رمل ها و نمکزارش در زیر آفتاب خفته بود. کاخ حمید بن قحطبه در میان باغ بزرگی می درخشید.

امام آینه و عشق

این بوی یاس، از سمت کدام کوچه می وزد که مدینه را اینچنین مدهوش کرده است؟! او می آید و ربیع الثانی، هشتمین روزش را قد راست می کند. آسمان می چرخد و فرشتگان، دف زنان و هلهله کنان به چشم روشنی «حُدیث» می آیند. تو می آیی و خانه «هادی آل محمد صلی الله علیه و آله » را ستارگانی بی شمار، قرق می کنند. خاک، نفس می کشد و پنجره های شهر، دل به آفتابی می سپارند که از چشمان علوی تو می درخشد.